Η εταιρεία Stem Toys είναι θυγατρική της εταιρείας Διερευνητική Μάθηση AE (www.why.gr)

Δημιουργήθηκε  για να καλύψει τις ανάγκες των γονιών για εκπαιδευτικά παιχνίδια, όπως επίσης και να γνωρίσει στα παιδιά μέσα από τα παιχνίδια τη μεθοδολογία  STEM.

Τα παιχνίδια που είναι βασισμένα στη μεθοδολογία STEM δεν είναι απλά παιχνίδια Συνοδεύονται από οδηγό κατασκευών όπως επίσης και από συνοπτική εκμάθηση «Τι θα μάθουμε μέσα από τη κάθε κατασκευή» Με το κάθε παιχνίδι τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να κατασκευάσουν πλέον των 10 διαφορετικών μοντέλων

Κορυφαίες εταιρείες εκπαιδευτικών προϊόντων στη φιλοσοφία STEM κατασκευάζουν αυτά τα παιχνίδια όπως LEGO Education, Gigo, K’NEX και χαρίζουν στα παιδιά σας ένα πολύτιμο εισιτήριο. Το εισιτήριο στον κόσμο της γνώσης, της επιστήμης , της τεχνολογίας…μέσα από την ψυχαγωγία!

Μπορείτε να δείτε τη μεγάλη γκάμα εκπαιδευτικών παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες είτε στα φυσικά μας καταστήματα  

  • Μεσογείων 446 Αγία Παρασκευή τηλ 2106779800
  • Κηφισίας 210 Κηφισιά  τηλ 210 0080380       

Είτε να κάνετε της αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Stem-toys.gr

Η εταιρεία Διερευνητική Μάθηση ΑΕ ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό την παραγωγή και διανομή εκπαιδευτικού υλικού για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι κατάλληλο και χρήσιμο για την διδασκαλία και την μάθηση σημαντικών θεμάτων του περιεχόμενου σπουδών την Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας, Τεχνολογικής και Ανώτερης εκπαίδευσης. Σημειώνουμε ότι το υλικό που έχουμε επιλέξει είναι αποτέλεσμα έρευνας διάρκειας αρκετών ετών από ειδικούς επιστήμονες και εκπαιδευτικούς.

Πληροφορίες www.why.gr