Το πάθος για το STEM ξεκινά από νωρίς!

Ο δρόμος για το πάθος για το STEM ξεκινά από μικρή ηλικία.

Δημιουργήστε με την φαντασία σας και προγραμματίστε με το μυαλό σας! Το VEX IQ μπορείτε να το προγραμματίσετε και να το συναρμολογήστε με διάφορους τρόπους. Είναι ένα ολοκληρωμένο ρομποτικό σύστημα. Παρακολουθήστε τον κώδικα σας να ζωντανεύει και μάθετε τις βασικές δεξιότητες STEM που μεταβαίνουν στον πραγματικό κόσμο.

VEX IQ Κατασκευαστικό Σύστημα.

Το VEX IQ περιλαμβάνει πλαστικά κομμάτια που συναρμολογούνται. Τα οποία είναι σχεδιασμένα ειδικά για μικρότερα χέρια. Οι μαθητές μπορούν εύκολα να κατασκευάσουν το πρώτο τους ρομπότ, και η μεγάλη ποικιλία των πρόσθετων κομματιών δίνει την δυνατότητα στους μαθητές να μπορούν να κατασκευάσουν ένα ρομπότ που είναι μεγαλύτερο, ισχυρότερο και πιο λειτουργικό καθώς συνεχίζουν να μαθαίνουν και να πειραματίζονται.

Coding για όλες τις ηλικίες.

Το VEXcode είναι ένα περιβάλλον κωδικοποίησης με πιο εύχρηστη παρουσίαση, που προσαρμόζεται ανάλογα με το επίπεδο γνώσεων προγραμματισμού των μαθητών. Το VEXcode είναι συμβατό με τα Blocks και τα Text του VEX IQ και του VEX V5. Με αυτό το τρόπο οι μαθητές μπορούν να συγκεντρωθούν στη δημιουργική χρήση της τεχνολογίας, χωρίς να καταναλώνουν το χρόνο τους στο να μάθουν ένα νέο περιβάλλον προγραμματισμού.

Μπείτε στον διαγωνισμό

Στις ομάδες VEX IQ οι μαθητές δουλεύουν πάνω στο σχεδιασμό και στην κατασκευή ενός ρομπότ για να παίξει με άλλες ομάδες σε ένα παιχνίδι με βάση τις προκλήσεις της μηχανικής. Οι ομαδικές έννοιες του STEM τίθενται σε δοκιμασία καθώς οι μαθητές μαθαίνουν στην πράξη δεξιότητες για την ομαδική εργασία, την ηγεσία, τις επικοινωνίες και πολλά ακόμη.

Το Ίδρυμα Robotics Education & Competition (REC) επιδιώκει να αυξήσει το ενδιαφέρον των μαθητών για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά (STEM). Αυτό το καταφέρνει βάζοντας τους μαθητές να συμμετάσχουν σε πρακτικά, βιώσιμα, προσιτά και οικονομικά προγράμματα ρομποτικής που είναι βασισμένα στη μηχανική ρομποτική και είναι διαδεδομένα σε όλες τις ΗΠΑ και διεθνώς. Επιπλέον, για να διαχειριστεί και να υποστηρίξει διαγωνισμούς, εκ μέρους κορυφαίων πλατφόρμων και οργανισμών ρομποτικής στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των VEX, TSA και BEST Robotics, το ίδρυμα παρέχει υποστήριξη σε προγράμματα και εργαστήρια, που επικεντρώνονται στην τεχνολογία και την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών. Το Ίδρυμα REC είναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός 501(c)(3), που είναι εγγεγραμμένος στις ΗΠΑ.

STEM Labs

To VEX IQ συνοδεύεται με δωρεάν πρόσθετα μαθήματα που ονομάζονται STEM LABS. Αυτά τα διασκεδαστικά, εύκολα στην παρακολούθηση, και πρακτικά μαθήματα είναι σύμφωνα με τα εκπαιδευτικά πρότυπα. Ενθαρρύνουν την ομαδική εργασία, τη συνεργασία και την καθοδηγούμενη εξερεύνηση!